Byorienteringslob

En ny runde by-orienteringsløb

I samarbejde med Dansk Orienterings-Forbund og lokalklubberne inviterer Kulturmetropolen til en ny runde by-orienteringsløb i 2019.

Er du vild med at udfordre din stedsans? Og hvor stedkendt er du egentlig i din egen by? Er du frisk på sådan en udfordring, så har Kulturmetropolen, Dansk Orienterings-Forbund og de lokale orienteringsklubber i henholdsvis Helsinge, Roskilde, Farum, Frederiksværk, Herlev og Gladsaxe i samarbejde skabt en ny runde med 6 by-orienteringsløb.

Bare rolig, det kræver ingen erfaring med orienteringsløb, så du kan blot dukke op som du er. Vigtigst er bare, at du er nysgerrig på at udforske nye dele af byen i selskab med andre ligesindede løbere i den friske sommerluft. Du kan både deltage alene eller som hold – så tag endelig familien under armen, og opdag nye sider af jeres by sammen.

Datoer for løbene
Helsinge – 4. juni. 
Roskilde – 11. juni. 
Farum – 15. juni. 
Frederiksværk – 20. august. 
Herlev – 27. august. 
Gladsaxe – 1. september. 

Du kan også finde information om løbene på vores facebook side her. 

Denne gang afvikles by-orienteringsløbene i samarbejde med Dansk Orienterings-Forbund, Find vej i Danmark, Tisvilde Hegn OK, Helsinge – Danmarks Bedste Børneby, Gribskov Kommune, Gadekærbutikker i Helsinge, Roskilde Kommune, OK Roskilde, Roskilde Handel, Roskilde Kultur & Idræt, Halsnæs Kommune, Oplev Halsnæs, Frivilligcenter Halsnæs, GOHerlev, Herlev Festuge, Herlev Kommune, OK73 Orientering og Gladsaxe Kommune.

Evaluering af ByOrienteringsløb 2019 kan findes her.

Tags:

Rose-Line Mulbj... juni 12, 2019 10:58 am
Fremtiden tilhører byens piger Kulturmetropolens Festival & Eventpulje 2019