100 tilmeldte til Musikmetropolens Topmøde

 

Topmødet var kulminationen på Musikmetropolens første idé-udviklingsfase, der har været i gang siden september 2016, og hvor alle der havde lyst kunne deltage. Deltagerne i udviklingsgruppen fik frit løb til at udvikle deres forslag til projekter inden for Musikmetropolens indsatsområder og temaer.

Resultatet var omkring 30 ideer, som nu er blevet til 10 projektforslag. 8 af dem blev præsenteret på Musikmetropolens topmøde den 31. januar. Udover projektpræsentationerne fra musikaktørerne skulle topmødet inspirere deltagerne og danne begyndende netværk mellem forskellige musikaktører på tværs af kommuner og på tværs af kommuner og den danske musikbranche.

 

Knap 100 deltagere var tilmeldt topmødet. Kulturmetropolens kommuner var godt repræsenteret med musikaktører og deltagere fra kommunernes forvaltninger. Knap hver tredje af deltagere kom fra musikbranchens organisationer og kommercielle virksomheder.

 

Der var stor interesse for Musikmetropolen i de lokale medier. I alt 22 artikler blev der skrevet i ugen op til og efter Topmødet i de lokale ugeblade, regionale dagblade. Her var fokus selvfølgelig på den enkelte kommune og deres engagement. Musikeren, fagforeningens Dansk Musikerforbunds blad, der har en stor læserskare – også uden for forbundet – skrev en flot artikel om Musikmetropolen og Topmødet. Artiklens fokus er mest på samarbejdet mellem den professionelle del af musikbranchen og kommunernes musikaktører.

Den kan læses her.

 

De mange spændende projektforslag bliver rullet ud i løbet af 2017 og starten af 2018, og i marts sætter Musikmetropolen gang i en målrettet indsats med musikskolerne og med sangskrivning/musikskabelse som fokus.

Tags:

Cecilia Ellefsen marts 23, 2017 01:26 pm
Verdens 3. største dokumentarfilmfestival kommer til Kulturmetropolen Fremtidens hitmagere søges til Cowrite-Camp