Music Maker Camp 2018

Music Maker Camp 2018 er på jagt efter hitmagere!

Music Maker er på jagt efter hitmagere!

 

Music Maker Camp 2018 har netop åbnet for ansøgninger til 4 forhåbentlig ”sindssygt fede dage, der kan blive en kickstarter til ens karriere”, som en af sidste års deltagere udtrykker det. Skal du med i år?

 

 

Maker Co-write 2018 er en 4 dages camp for fremtidens hit-magere og professionelle sangskrivere mellem 18-30 år, som har lyst til at skrive sammen med andre talentfulde sangskrivere og producere på vej, få et stærkt netværk og lære af danske og internationale professionelle sangskrivere/producere som Thomas Stengaard (DK), Maria Marcus (SE), Michelle Leonard (UK/DE), Frederik Thaae (DK/USA).


Jeppe Steenfeldt-Jensen var deltager ved Music Maker 2017 og siger om forløbet: "Jeg havde på ingen måde regnet med, at Music Maker Camp ville vende hele mit liv på hovedet. På campens 4 dage mødte jeg både min nuværende kæreste og min nye roomie samt publisher. Et år senere står jeg og er ved at signe en pladekontrakt med mit soloprojekt Nosaint. Jeg anbefaler stærkt at søge denne her camp, da det foruden at være nogle sindssygt fede dage, kan blive en kickstarter til ens karriere.”


Campen finder sted i Helsingør 23.-26. november (begge dage inklusive). Ansøgningsfristen er 1. oktober.
Du overnatter sammen med de øvrige deltagere i Helsingør. Hvis man bliver udvalgt koster det 500 kr. i tilskud til forplejning og overnatning. Du får besked om du er udvalgt senest fredag 19. oktober.


Du finder ansøgningsskemaet her.

Ansøgningen sendes til musicmaker@roskilde.dk senest 1. oktober

Læs mere om campen på bandakademiet.dk.


“Vi blev udfordret og inspireret, og fik lavet noget mega fedt musik. Stemningen og sammenholdet gjorde virkelig meget for oplevelsen, og jeg tog hjem utroligt glad og inspireret og med nogle fede sange i bagagen. På campen skrev vi blandt andet den første version af en sang, som senere blev min første single med Sony Music.” Rosa Strandfort, deltager Music Maker 2017.


Hvis du har spørgsmål så skriv en mail til programansvarlig instruktør Thomas Stengaard, thomasstengaard@me.com.


Bag projektet står Musikmetropolen, Bandakademiet og Helsingør Kommune. 4Sound er sponsor og leverer udstyr til små studier. Marianne Fruergaard, projektansvarlig, på vegne af Music Maker-holdet: Maria Marcus, Michelle Leonard, Frederik Thaae, Thomas Stengaard

Tags:

Rose-Line Mulbj... september 4, 2018 10:09 am
Ungekulturens Topmøde 5. og 6. oktober Kulturmetropolens ByOrienteringsløb melder succes