Musikmetroplens netværks- og inspirationsmøde

Musikmetropolen præsenterer et spændende halvdagsprogram for alle Musikmetropolens mangfoldige aktører. På mødet skal både Musikmetropolens indsatser fra 2016 til nu og Musikmetropolens fremtidsperspektiver med fokus på de næste år vendes. Heriblandt de fremover opstående potentialer og muligheder i en mulig ny regional kulturaftale fra 2020.

Det har allerede været et forrygende år med masser af initiativer, som er iværksat og afviklet med rod i de behov, som blev påpeget i sidste års analyse af Musikmetropolen. Allerede nu kan Musikmetropolen løfte sløret for, at der til mødet vil være nyt om nogle af projekterne – blandt andet dialogen mellem bookere og bookingagenturer samt nogle af de spændende pilotprojekter Musikmetropolen har sat i søen i samarbejde med musikskolerne. Til mødet vil det også være muligt at fagsnakke i mindre grupper, hvilket forhåbentlig bliver udfordrende og kan inspirere til nye initiativer eller udvikling af allerede eksisterende. Bare husk, at idéen skal kunne rumme flere forskellige aktører på tværs af kommunegrænser. Musikmetropolen ser gerne på muligheden for at realisere den enkeltes idé.

Praktiske informationer om mødet
Dato: Mandag 27. august, kl. 9-12.30
Frokost 12.30-13 (skriv til Dorte her, hvis I har allergier etc.)
Lokation: Info kommer snarest - hold gerne øje med facebook eventet
her.
Tilmelding: Senest 14. august. Du finder tilmeldingsblanketten her.

Kontakt endelig Dorte Hartmann (dortehartmann@roskilde.dk) eller Marianne Fruergaard (mariannef@roskilde.dk), hvis der opstår tvivl eller spørgsmål.

 

 

Tags:

Rose-Line Mulbj... juli 4, 2018 04:27 pm
Positiv tilbagemelding på SoMe-dag BROBYGNING mellem unge og kommuner