AKTØR

Arbejder du med unge mellem 13-25 år, kultur og kunst i en af Kulturmetropolens kommuner: Albertslund, Furesø, Halsnæs, Helsingør Herlev, Køge, Ishøj, Roskilde eller Rødovre, og er interesseret i at deltage i RÅ FESTIVAL på den ene eller anden måde, så hører vi meget gerne fra dig!

Vi er netop nu i gang med at skabe det perfekte program med laboratorier, debatter mm., hvor unge står for afvikling og indhold. Vi er i dialog med en række organisationer/kommuner, der står for forskellige laboratorier, hvor vi faciliterer alt fra improteater til graffiti, musikstudie og at trykke sin egen valgplakat. Vi vægter en stor mangfoldighed i laboratorierne højt, og er åbne overfor alle kreative idéer til RÅ FESTIVAL.

Centralt for RÅ FESTIVAL er fællesskabet mellem de unge, og det er derfor vigtigt, at formidlingen sker fra unge kulturskabere til unge deltagere.

Da aldersspændet er stort arbejder vi med to spor i dele af programmet: et for dem under 18 år og et for dem over 18 år. Det er ikke skåret ud i pap, så vi finder løsninger, der passer til netop din gruppe af unge. 

Hvis du har en idé, et spørgsmål eller ønsker at se et udvidet program, så kontakt os endelig på amami@ishoj.dk  

Link til tilmelding: Tilmelding til RÅ festival - Google Analyse

Kulturmetropolens ungeindsats står bag

Kulturmetropolen er en kulturaftale mellem 9 sjællandske kommuner, og RÅ FESTIVAL er derfor en festival for unge i de 9 kommuner. I samarbejde med kommunerne finder vi interesseret unge, og sørger for transporten til Helsingør, hvor der også er mulighed for overnatning. Vi ønsker at videreføre nogle af projekterne efter RÅ FESTIVAL, og det er derfor muligt at bygge videre på nogle af de samarbejder, vi skaber i forbindelse med RÅ FESTIVAL.

 

 

 

Tags:

Kulturmetropolen august 31, 2021 12:11 pm
UNG GÆST PROGRAM