Ungekulturens Topmøde er evalueret med en række anbefalinger

Nu kan vi offentliggøre evalueringen af Ungekulturens Topmøde, der fandt sted i oktober sidste år.

Topmødet var et samarbejde mellem to af Kulturmetropolens indsatsområder: USKIK og Festival & Events. Formålet var at bringe unge og beslutningstagere sammen for at diskutere, hvordan man fremadrettet kan skabe bedre muligheder for unge kulturinteresserede, der er interesserede i at OPLEVE, at SKABE og i FÆLLESSKAB.

Derudover var formålet at udvikle helt konkrete idéer og forslag til den kommende kulturaftale Kulturmetropolen 2020-2023, og særligt hvordan unge i højere grad kan inddrages i de demokratiske beslutningsprocesser både lokalt og regionalt. Derfor var det også vigtigt at skabe et konference- og eventformat, der tilgodeså den gode og ligeværdige dialog mellem unge og beslutningstagere.
Ungeinddragelsen var dermed også gældende i udviklingen, planlægningen og afviklingen af topmødet. Dette var blandt andet for at styrke et vedkommende indhold og en form, som de unge kunne spejle sig i.

Du kan læse meget mere i evalueringen her, hvor der også er en række anbefalinger til inddragelse og samskabelse med unge om topmøde-formatet.

 

Tags:

Katharina Raagaard juni 25, 2019 10:36 am
Kulturmetropolens Festival & Eventpulje 2019 POPKORN NORDIC var ”Jävla bra”