Om sekretariatet

I sekretariatet varetager vi den overordnede administration, koordination og kommunikation af den fælles kulturaftale Kulturmetropolen 2016 – 19. Derudover er det en væsentlig del af sekretariatets opgave at servicere den politiske styregruppe, kredsen af kulturchefer, Kulturmetropolens mange kulturkonsulenter og kulturaktører såvel som at understøtte og opsøge nye spændende netværks og samarbejdspartnere.

Vi får mange – store som små – spørgsmål og henvendelser fra interesserede kulturaktører i hele landet og internationalt. Vi har derfor samlet nogle af de væsentligste spørgsmål her i en Q & A. Hvis du ikke lige finder svar på dine spørgsmål eller ønsker at få det uddybet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Q&A:

1) Kan man søge tilskud til projekter hos Kulturmetropolen?

Nej, det kan man ikke. Ved kulturaftalens indgåelse er projektmidlerne for alle 4 år allerede blevet fordelt på indsatsområder.

2) Kan I hjælpe med at videreformidle kontakt til Kulturmetropolens aktører?

Du er altid velkommen til at kontakte os med en god ide, forslag eller spørgsmål. Vi vil så vurdere, om din henvendelse har relevans for vores projekter og netværk. Hvis ja, så sender vi meget gerne din henvendelse videre til de rette personer i vores netværk og formidler på den måde kontakten. Hvis nej, så giver vi tilsvarende gerne råd og forslag til hvor, du alternativt kunne henvende dig.

3) Jeg arbejder allerede på et projekt, der minder lidt om jeres. Er I åbne for nye samarbejder?

Det kan sagtens være en mulighed. Vores projekter er udviklingsprojekter, og vi er hele tiden på udkig efter stærke samarbejdspartnere. Vi tror på, at projekter kan berige hinanden og vil derfor gerne undersøge mulighederne for at skabe synergi. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os. Men det er en god ide at holde sig for øje, at vi kun beskæftiger os med de 3 indsatsområder: Musikmetropolen, Unge I samskabelse med Kulturlivet og Festival & events.

4) Kan man bruge jer til at markedsføre projekter, der ligger udenfor kulturaftalen?

Nej. På kulturaftalens platforme formidler vi udelukkende egne projekter. Dog har vi et nyhedsbrev med en kalender over aktiviteter, der har særlig relevans for Kulturmetropolens aktører. Det kan derfor sagtens være at dit arrangement har relevans for vores aktører, så send os endelig et link.