Vil du være med i Urban Grrls 2022?

”Then let’s show them,” erklærer Tessa i en videofortællingen om Urban Grrls 2019, som hun deltog i sammen med 23 andre unge kvinder. Man kan roligt sige, at Tessa har vist os alle sammen, at kvinder kan rappe sig til toppen af dansk musikliv. Nu er det måske din tur til at sætte dit aftryk på Musik Danmark.

Anden omgang af Urban Grrls åbner for ansøgninger - og vi inviterer dig til at deltage. Ansøg her!

ANSØGNINGSFRIST FREDAG D. 17. JUNI 2022 KL. 10.00.

DU FÅR BESKED UGEN EFTER. RESERVER ALLEREDE NU SØNDAG 26. JUNI KL. 11.00 – 13.00. HER HAR VI EN MEET UP BRUNCH INDEN SOMMERFERIEN RAMMER.

Hvad er Urban Grrls 2022?

Urban Grrls er et eksklusivt og ambitiøst talentforløb for dig, der rapper, synger eller producerer - og er kvinde, nonbinær eller transkønnet mellem 15-25 år. Og som har ambitioner om en karriere inden for musikken. På Urban Grrls 2022 har du mulighed for at tage dine skills til det næste niveau. Det vigtigste er dit talent og din motivation - ikke din erfaring. Urban Grrls kan være din vej ind i musikbranchen med hjælp fra succesfulde og erfarne kunstnere, sangskrivere og producere. På Urban Grrls bliver du en del af et netværk af talentfulde, unge ligesindede, hvor I kan inspirere hinanden og udvikle jer sammen. Forløbet i Urban Grrls består af onsdags workshops og søndags sessions, sangskrivningscamp, studieindspilningsweekend og udgivelse samt besøg i studier og hos musikbranchens virksomheder og organisationer. Forløbet starter i august og slutter i december 2022.

Det er gratis at deltage, hvis du bliver udvalgt.

Hvem er det vi leder efter til Urban Grrls 2022?

Urban Grrls er for dig, der ...

- Elsker rap, hiphop og R'n'B. Du følger med i genren, både herhjemme og i udlandet. Du elsker selv at rappe og synge. Du har ikke gået til hverken sang eller spiller et instrument, men du kan mærke, at du kan noget. Folk omkring dig ved, du kan noget, når du rapper eller synger for dem. Måske er det Cardi B eller Nicky Minaj-rim, du fyrer af, måske er det noget, du selv har skrevet. Det kan være, du kun rapper på dit værelse for dig selv. Det kan være, at du synger for de tætte veninder på blokken. Det kan også være, du står på bordet foran alle til en fest og fyrer den af. Om du har indspillet eller sunget i mikrofon før eller ej, så ved du, at dét du kan, skal ud til verden, hvis du altså turde.

- Har erfaring med musik og komposition, især R'n'B eller måske endda hiphop og rap. Du har sunget eller spillet et instrument gennem længere tid, eller måske begge dele. Du har spillet covers af yndlingsartisternes sange, og er begyndt at skrive dine egne numre eller lege med idéen om det. Måske har du allerede været i studiet og prøve det af - måske synger du kun derhjemme. Det kan også være, du helst bare vil komponere og producere og lade andre om at synge og rappe på dine tunes. Du savner et sted, hvor du sammen med andre ligesindede kan få dine idéer realiseret for alvor og få professionel hjælp til at tage sangene til det næste niveau.

Erfaring med musikprogrammer er ingen forudsætning.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Marianne Fruergaard på mariannef@roskilde.dk eller Karen Mukupa på tratapiz@gmail.com

 

Bag projektet står Kulturmetropolen. Projektet er støttet af Koda Kultur og DPA's diversitetspulje. 

#urbangrrls2022 #endelafkulturmetropolen